Meer informatie? Bel 0320 264 175

   

Ik word graag teruggebeld

Flevo Golf Resort

Lelystad: centraal gelegen

De bos- en waterrijke omgeving en de nabijheid van Lelystad en de Randstad maken het wonen in het Flevo Golf Resort bijzonder aantrekkelijk. Lelystad is een levendige stad aan de rand van het IJsselmeer. Het beleid van de stadsgemeente is gericht op matige groei, waarin wordt gestreefd naar handhaving van natuur, rust en ruimte. Lelystad heeft een gezellig centrum met uitstekende winkel- en horeca¬≠faciliteiten. In Lelystad ligt ook Bataviastad, het bekende VOC-retourschip de Batavia en de Bataviawerf, waar momenteel hard wordt gewerkt aan een replica van het schip De Zeven Provinci√ęn. Lelystad heeft ook een centrumfunctie in de regio. Er zijn goede voorzieningen op het gebied van gezondheidszorg en sport en de stad heeft meerdere scholen voor lager, middelbaar en volwassenenonderwijs.

Centrale ligging
Door de centrale ligging van Lelystad is Amsterdam met de Flevolijn binnen 3 kwartier bereikbaar. De Hanzelijn zorgt voor een snelle verbinding met het noorden en oosten van ons land. Lelystad beschikt bovendien over een eigen vliegveld, voornamelijk voor zakelijke vluchten. De A6 sluit perfect aan op de A1 en de A4 richting het westen en oosten; via de A27 zijn Utrecht en het zuiden goed bereikbaar.

Watersport
Lelystad beschikt over vier jachthavens met veel mogelijkheden en het IJsselmeer vormt met vele stranden en uitgebreide vaarmogelijkheden een ideaal decor voor watersportliefhebbers.