Meer informatie? Bel 0320 264 175

   

Ik word graag teruggebeld

Flevo Golf Resort

Villa Foregreen (vrijstaand)

Type FOREGREEN is de grootste vrijstaande villa van de drie woningen die aangeboden wordt voor de verkoop in de vierde fase. Ook deze wordt gebouwd in de jaren 30 stijl. Deze woning heeft een wat robuustere uitstraling en een kleine uitbouw aan de voorkant voorzien van gemetselde penanten.

De indeling van de Foregreen heeft een grotere vloeroppervlakte dan type Green. Ook is de keuken anders gesitueerd. Vanwege het hoekkozijn in de keuken komt er veel daglicht naar binnen, en gezien de ruimte kan deze ook als een échte woonkeuken worden benut.

Via de overloop met grote daglichttoetreding bereikt u de drie slaapkamers. Omdat de woning groter is dan type Green, zijn de slaapkamers royaler van afmeting en heeft de master bedroom een grote walk in closet. De badkamer is ingericht met zowel een bad- als douche.

Via de open vaste trap bereikt u de zolderverdieping. De zolder leent zich bij uitstek voor een extra slaapkamer, werkkamer en met de mogelijkheid tot een extra douchekamer. Ook bevind zich hier de aansluiting van de wasmachine en wasdroger. Tevens is hier de opstelplaats van de energiezuinige HR-ketel en mechanische ventilatie met warmtepomp. De woning is standaard voorzien van zonnepanelen.

Uw eigen wensen
Bij de vrijstaande villa heeft u diverse optionele mogelijkheden om de woning volledig aan te passen aan uw persoonlijke wensen. U kunt bijvoorbeeld een dakkapel laten aanbrengen, een prachtige erker plaatsen of op de begane grond een extra slaapkamer én een badkamer laten maken. Wat ook uniek is, is dat u deze woning per halve meter breder of dieper kunt maken. (zie meerwerklijst)

Permanente bewoning op niveau
De vrijstaande villa's onderscheiden zich door subtiele architectuur met royaal overstekende daken, grote raampartijen en een hoog afwerkingniveau. Ze lenen zich dan ook uitstekend voor permanente woning. In het ontwerp zijn de nieuwste eisen op het gebied van energiebesparing, duurzaamheid en veiligheid verwerkt. Elke villa in fase 5 wordt opgeleverd met een combi-warmtepomp welke zowel voor het warme water als de verwarming zorgt.
De keuken wordt geleverd op basis van de persoonlijke wensen. Er is een uitgebreid keuzepakket. De villa's kunnen op veel fronten aangepast worden aan de wensen van de toekomstige bewoners.

Koopsom vanaf € 419.540.000,- v.o.n.