Meer informatie? Bel 0320 264 175

   

Ik word graag teruggebeld

Flevo Golf Resort

Bungalow, type Caddie

Een Caddie is iemand die een andere speler verzorgt om het Golf spel zo optimaal te kunnen spelen, dat vonden wij wel een mooie benaming voor deze nieuwe bungalow, echter deze bungalow verzorgt zijn bewoners, doordat alle voorzieningen op de begane grond zijn. Het type Caddy is een vrijstaande bungalow voor permanente bewoning. De villa van dit type heeft 2 slaapkamers een badkamer en een berging op de begane grond en een royale tuin aan het water. De royale woonkamer ligt aan de tuinzijde, heeft twee openslaande deuren naar het terras en heeft standaard al de mogelijkheid voor een openhaard. Opvallend zijn de brede dakoverstekken, de sfeervolle schoorsteen en de prachtige bakstenen. U parkeert uw auto onder de carport (optioneel)of op de parkeerplaats op eigen terrein.

Complete, luxueuze uitrusting
De vrijstaande villa's, zijn gebouwd conform de nieuwste eisen op het terrein van energiebesparing EPN 0.4, duurzaamheid en veiligheid. Standaard wordt uw woning o.a. opgeleverd met zonnepanelen, sanitair, mechanische ventilatie met warmtepomp en een energiezuinige Hr-ketel (zie verder de technische omschrijving).

Uw eigen wensen
Bij deze vrijstaande bungalow heeft u diverse optionele mogelijkheden om de woning volledig aan te passen aan uw persoonlijke wensen. U kunt bijvoorbeeld op de begane grond een extra slaapkamer én een badkamer laten maken of middels een vlizotrap een bergzolder creëren.
Wat ook uniek is, is dat u deze woning per halve meter breder of dieper kunt maken.(zie meerwerklijst).

Koopsom vanaf € 349.000,- v.o.n.