Meer informatie? Bel 0320 264 175

   

Ik word graag teruggebeld

Flevo Golf Resort

Villa type Pitch (vrijstaand)

Type PITCH is een vrijstaande villa, deze wordt gebouwd in de sfeervolle stijl van de jaren 30. Aan de voorzijde van de woning bevind zich de keuken met eetkamer. De royale woonkamer is aan de achterzijde over de volle breedte van de woning gesitueerd met openslaande deuren naar het terras.

Via de ruime overloop bereikt u de drie slaapkamers en de badkamer. 2 slaapkamers, waaronder de master bedroom, bevinden zich aan de tuinzijde van de villa. Verder heeft u vanaf de overloop toegang tot de luxueuze badkamer deze is voorzien van een ligbad, een tweede toilet, een separate douche en een vaste wastafel. Via de vaste open trap bereikt u de zolderverdieping. Dit is een vrij indeelbare ruimte waar zich de wasmachine en wasdroger aansluiting bevinden. Tevens is hier de opstelplaats van de energiezuinige HR-ketel en mechanische ventilatie met warmtepomp. De woning is standaard voorzien van zonnepanelen.

Uw eigen wensen
Bij de vrijstaande villa heeft u diverse optionele mogelijkheden om de woning volledig aan te passen aan uw persoonlijke wensen. U kunt bijvoorbeeld een dakkapel laten aanbrengen, een prachtige erker plaatsen of op de begane grond een extra slaapkamer én een badkamer laten maken. Wat ook uniek is, is dat u deze woning per halve meter breder of dieper kunt maken. (zie meerwerklijst)

Permanente bewoning op niveau
De vrijstaande villa's onderscheiden zich door subtiele architectuur met royaal overstekende daken, grote raampartijen en een hoog afwerkingniveau. Ze lenen zich dan ook uitstekend voor permanente woning. In het ontwerp zijn de nieuwste eisen op het gebied van energiebesparing, duurzaamheid en veiligheid verwerkt. Elke villa in fase 5 wordt opgeleverd met een combi-warmtepomp welke zowel voor het warme water als de verwarming zorgt.
De keuken wordt geleverd op basis van de persoonlijke wensen. Er is een uitgebreid keuzepakket. De villa's kunnen op veel fronten aangepast worden aan de wensen van de toekomstige bewoners.

Koopsom vanaf € 409.540,- v.o.n.