Meer informatie? Bel 0320 264 175

   

Ik word graag teruggebeld

Flevo Golf Resort

Villa Green (vrijstaand)

Type GREEN is een vrijstaande villa die wordt gebouwd in de jaren 30 stijl. De voorzijde kenmerkt zich door de centraal gelegen ruime entree met een open trap naar de eerste verdieping. De royale woonkamer is over de volle breedte gesitueerd aan de tuin, met veel daglichttoetreding door de grote raampartijen. Tevens heeft deze openslaande deuren naar het terras. De ruim aangebouwde garage biedt diverse mogelijkheden o.a. als kantoor aan huis, bergruimte of een extra slaapkamer.

Via de overloop met grote daglichttoetreding bereikt u de drie slaapkamers, waarvan de master bedroom een walk in closet heeft. De badkamer is ingericht met zowel een bad- als douche. Via de open vaste trap bereikt u de zolderverdieping. Dit is een vrij indeelbare ruimte waar zich de wasmachine en wasdroger aansluiting bevinden.. Tevens is hier de opstelplaats van de energiezuinige HR-ketel en mechanische ventilatie met warmtepomp. De woning is standaard voorzien van zonnepanelen.

Uw eigen wensen
Bij de vrijstaande villa heeft u diverse optionele mogelijkheden om de woning volledig aan te passen aan uw persoonlijke wensen. U kunt bijvoorbeeld een dakkapel laten aanbrengen, een prachtige erker plaatsen of op de begane grond een extra slaapkamer én een badkamer laten maken. Wat ook uniek is, is dat u deze woning per halve meter breder of dieper kunt maken. (zie meerwerklijst)

Permanente bewoning op niveau
De vrijstaande villa's onderscheiden zich door subtiele architectuur met royaal overstekende daken, grote raampartijen en een hoog afwerkingniveau. Ze lenen zich dan ook uitstekend voor permanente woning. In het ontwerp zijn de nieuwste eisen op het gebied van energiebesparing, duurzaamheid en veiligheid verwerkt. Elke villa in fase 5 wordt opgeleverd met een combi-warmtepomp welke zowel voor het warme water als de verwarming zorgt.
De keuken wordt geleverd op basis van de persoonlijke wensen. Er is een uitgebreid keuzepakket. De villa's kunnen op veel fronten aangepast worden aan de wensen van de toekomstige bewoners.

Koopsom vanaf € 414.540,- v.o.n.